Alin Dan Potorac

"Stefan cel Mare" University, Suceava, Romania

Faculty of Electrical Engineering and Computer Science

 

MSDN

 

05-Oct-2008

      MSDN - AA (Microsoft Development Network - Academic Alliance)

 

    

 

 

MSDN AA este un program de acces la produsele Microsoft destinat mediului academic. Cadrele didactice si studentii FIESC (inclusiv masterat sau doctorat) sunt eligibili pentru produsele incluse in pachetul MSDN AA. Licentele sunt valabile si pentru computerele personale dar numai in scop didactic prin subscriptia care exista la nivelul facultatii, cu respectarea conditiilor de utilizare.

Accesarea MSDN-AA se face pe baza de liste, actualizate anual, folosind ca user adresa contului email (nume@stud.usv.ro, nume@eed.usv.ro, nume@apollo.eed.usv.ro). Parola generata automat este trimisa in contul specificat.

Accesul la resursele mentionate se realizeaza printr-o interfata web personalizata asociata subscriptiei MSDN-AA FIESC
Optiunea "I've forgotten my password" permite fiecaruia sa reprimeasca in cont parola de acces. Produsele MSDN pot fi descarcate si se pot genera "activation key" on-line. Toate tranzactiile sunt gestionate prin intermediul site-ului respectiv si sunt monitorizate automat, nominal.

 
Pentru licentiere de volum va rog sa ma contactati.

Cele mai solicitate produse MS pot fi descarcate si de pe serverul ftp MSDN local (pentru acces solicitati user/password)

 


MSDN site Microsoft

MSDN local site

MSDN FIESC contact

 


HOME PAGE

Home | Teaching | Postgraduate | About Me | Contact Information | Photo Gallery | Favorites

This site was last updated 10/05/08